Les mer »
Resultat Dronning etter 2 løp
Les mer »
Bilder av premiene
Vinneren av Kongen og Knekten premieres med hvert sitt AMPRO Verktøysett med 25års garantiDronninga får et litt mindre

Info

Det blir ny runde med Kongen;Dronninga og Knekten på Konsmo i år også vi fortsetter med Dronninga av Konsmo Motorbane. Kongen, Dronninga & Knekten er den senior, dame og junior, som sammenlagt etter 3 kjørte løp på Konsmo Motorbane, står igjen med mest mulig poengsum. Følgende skala 25, 20, 19, 18, 17 osv. Står noen likt avgjør resultatet i siste løpet så nest siste osv. Følgende løp teller, 11mai, 29juni og 21 sept. Kongen og Knekten 1plass premieres med hvert sitt verktøysett fra AMPRO Dronninga premieres også med et litt mindre verktøysett. Vi ønsker alle velkommen! NB en trenger ikke kjøre alle løp for å delta her!